https://www.cemento.no/

Nytt bad på to dager

mikrosement-oslo-baerum-asker-drammen-bekkestua

Nytt bad på to dager

Med CEMHER mikrosement kan du tilby nye muligheter til kundene

Mange har baderom som er i teknisk god stand, men et ønske om å fornye overflater som gulv og vegg. Det har tradisjonelt vært to måter å gjøre dette på:

 
  • Totalrehabilitering, der alt rives og badet bygges opp igjen i ønsket stil
  • Overflatefornying med flis-på-flis, som vil si at det legges nye fliser oppå de gamle
 

Det er imidlertid ikke alle som ønsker å sette i gang denne typen prosjekter. En totalrehabilitering tar både mye tid, koster mye penger og er lite bærekraftig når behovet i bunn og grunn bare er å fornye overflatene. Da er selvsagt flis-på-flis et bedre alternativ, men det er ikke lenger slik at alle har et ønske om flislagte vegger og gulv på badet. I dag ser vi at stadig flere ønsker slette overflater, som både gir et annet uttrykk og som er enklere å rengjøre enn fliser med fuger som samler mye skitt.

Derfor har mikrosement seilet opp som et meget godt alternativ til de tradisjonelle metodene for fornying av baderom. I tillegg til at kunden får slette overflater, er det også andre fordeler med mikrosement:

 
  • Den legges i tynne lag og bygger derfor svært lite. Dermed er det ikke behov for utforing av dører, vinduer eller elektriske komponenter. Det reduserer/eliminerer også behovet for å hente inn andre håndverkere til deler av prosjektet.
  • Den er vanntett og tilfredsstiller krav om bruk av fuktbestandige materialer på våtrom
  • Gir unike overflater med spill og tekstur som endrer seg med lysforholdene.
Kjøp markedsledende mikrosement
Vi har mikrosement med 40 ulike farger. Kjøp "gjør det selv" pakke med den fargen du ønsker. Vi sender over hele landet.

Tradisjonell mikrosement kan være vanskelig og tidkrevende

 

Mange som har prøvd seg på mikrosement har imidlertid opplevd at det er vanskelig å jobbe med. Det gjelder både profesjonelle og amatører. Mange av de tradisjonelle typene mikrosement er nemlig svært ømfintlige når det gjelder påføringsteknikk, og det kreves gjerne lang erfaring for å få et godt sluttresultat. I tillegg er som regel åpentiden såpass kort at det tar svært liten tid før produktet «setter seg» og blir vanskelig å jobbe videre med.

Samtidig ligger det et paradoks i at neste lag som regel ikke kan legges før det har gått 24 timer. Når det skal legges to baselag og to topplag, vil du alltid trenge minst fire dager på å gjennomføre et prosjekt. For håndverkere som gjør jobben, betyr det at arbeidsdagene blir oppstykket og at det kreves mer planlegging og logistikk for å holde seg i aktivitet hele tiden.

Mikrosement-revolusjon som gir helt nye muligheter

 

Om du er en av dem som ønsker å tilby mikrosement til kundene dine, og samtidig forholde deg til et produkt som gjør hverdagen enklere, bør du se nærmere på CEMHER fra Cemento. Dette er en aldri så liten revolusjon innen mikrosement ettersom den:

 
  • Er langt mer tilgivende når det gjelder håndverk og påføringsteknikk. Stort sett alle som har litt erfaring med å sparkle får til et godt sluttresultat med CEMHER. 
  • Tørker raskt, slik at alle fire lag kan legges på én dag. Du kan faktisk legge lagene vått-i-vått hvis du vil.
  • Er vannavstøtende i sin opprinnelige form og kun trenger ett lag med forsegling for å bli helt motstandsdyktig overfor vann og andre typer væsker. Andre typer mikrosement krever gjerne to lag med porefyller og to lag med lakk for å oppnå samme motstandsdyktighet.
 

Disse egenskapene gjør at du faktisk kan gjennomføre fornying av et bad på to dager dersom du har planlagt godt og har alle nødvendige produkter for hånden. Du trenger med andre ord ikke sjonglere mellom prosjekter, men kan jobbe fulle dager på ett prosjekt fra start til slutt. Det gir mer effektive dager og bedre inntjening.

Send din forespørsel

Se våre Gjør det selv-pakker her

Handlekurv
Skroll til toppen