https://www.cemento.no/

Personvernerklæring

Personvernerklæring
Dette er en personvernerklæring for Cemento.no (Bærum bygg og interiør AS).


Formål og bruk av personopplysninger

Generelt om behandlingen av dine personopplysninger

Vår behandling av dine personopplysninger er i tråd med gjeldende personvernlovgivning, herunder
gjeldende norsk Personopplysningslov og EUs generelle personvernforordning (GDPR).
Formålet med denne policyen er å beskrive hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Opplysninger om deg som lagres og behandles

Disse opplysningene samles inn når du besøker cemento.no, gjennomfører kjøp i nettbutikken,
melder deg på våre kurs eller nyhetsbrev;
• Kontaktopplysninger, blant annet navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer
• Kjøpshistorikk
• Transaksjonsdata
• Trafikkdata ved bruk av hjemmesiden

Cookies / Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har vært innom. Dersom du fyller ut kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.
Vi bruker tredjeparts-cookies for å spore hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker på dem. Pga personvern vil slike data aldri gå på person, men en samlet data over flere besøkende på nettsiden. Dette gir oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettsidene våre, og hvordan de finner frem til dem, noe som igjen muliggjør det for osc å forbedre våre nettsider, samt gi våre nettsidebesøkende en bedre kjøpsopplevelse. 

Formål med lagring og bruk av opplysninger om deg

• Behandling av ditt kjøp og levering av våre tjenester
• Administrasjon av kundeforhold
• Utsendelse av nyhetsbrev eller annet markedsføringsmateriale
• Eventuelle markedsføringstiltak
• Svar på dine henvendelser
• Statistikk og analyse

Hvem som har tilgang til opplysninger om deg


Det er i hovedsak Cemento.no (Bærum Bygg og Interiør AS) som behandler opplysningene, i tillegg kan opplysningene deles med våre samarbeidspartnere ved eksempelvis levering av varer eller tilbud om tjenester.

Sikkerhet

Cemento.no (Bærum Bygg og Interiør AS) har rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet i henhold til gjeldende personvernregler i Norge.
Leverandøren krever også at leverandørene som benyttes behandler dine personopplysninger på en sikker måte, herunder stiller Cemento krav til informasjonssikkerhet samt sørger for at overføring av data skjer på en kryptert og sikker måte. Cemento selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjeparter utover det som fremkommer av denne personvernerklæringen.


Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal slettes eller endres, eller dersom du har andre
spørsmål om bruk av dine personopplysninger, kan du kontakte oss ved å sende e-post
til post@cemento.no.

 

 

Handlekurv
Rull til toppen