https://www.cemento.no/

Kontakt oss

Vi hjelper deg med alt innen mikrosement

Som kunde av oss skal du oppleve service i verdensklasse som langt overgår våre konkurrenter. Kontakt oss og få hjelp.

Send din forespørsel

Kontaktinfo

Få inspirasjon

Kundeservice

Man-søn: 09.00 - 21.00

Showroom

Åpent etter avtale.
Ring eller send epost

Ring oss

+47 412 41 800
NB! Ikke SMS

Send epost

lasse@cemento.no

Excellent
Based on 10 reviews
Henriette RBA
Henriette RBA
2022-07-31
Vi brukte mikrosement fra Cemento da vi pusset opp badet vårt, og vi kunne ikke ha vært mere fornøyd! For det første er vi utrolig fornøyd med servicen og all kontakt med Lasse og hele hans team! For det andre er vi utrolig fornøyd med produktet. Mannen min gjorde alt selv, og brukte fire dager fra riving til innredningen var klar for å monteres. Mannen min har bakgrunn som håndtverker, men har ikke jobbet med faget på flere år eller jobbet med mikrosement tidligere. For det tredje er vi skikkelig fornøyd og stolte over resultatet! Badet ser helt helt strøkent ut. Alle overflatene er helt sømløse, så det er latterlig enkelt å rengjøre. Anbefaler Cemento og Lasse på det varmeste, og produktene de selger.
Torstein Hellesnes
Torstein Hellesnes
2022-01-17
De gutta her as. Har aldri vært med på maken av service som strekker seg langt utover hva jeg hadde forventet. Resultatet ble upåklagelig og til og med hyggelige å ta en kaffe med;) Anbefales på det sterkeste!
Olav Nymoen
Olav Nymoen
2021-07-31
Benyttet cemento sitt system for å legge mikrosement selv uten tidligere erfaring. Tips og triks i forkant og underveis var til stor hjelp og de var veldig behjelpelige gjennom hele prosessen. Veldig fornøyd. Tok litt mer tid å legge enn jeg regnet med på forhånd. Anbefales!
Anne-Lill Turøy
Anne-Lill Turøy
2021-03-13
Vi er veldig fornøyd med cemento sin mikro sement, også over råd og tips vi fikk underveis, anbefaler å handle her.
Kenneth Marcelius
Kenneth Marcelius
2021-02-28
Hadde lenge tenkt på å pusse opp vårt gjestebad da vi kom over Cemento.no. Vi gikk for en av pakkene og brukte 4 dager på jobben. Rask levering, meget gode produkter og god service fra Cemento. Vi sjekket med flere plasser og Cemento var meget konkurransedyktige på pris!! Totalprisen på vårt bad med ny dusj, lampe og mikrosement kom seg på 13 000,-. Vi er utrolig fornøyde med valget vi tok og hva man kan få til med produktene til Cemento. Alternativet hadde vært å bygge nytt bad til 200 000, vi har fått nytt bad til 13 000! Jeg gjorde jobben selv, er ikke håndverker, men har tatt i en sparkelspade før. Anbefaler Cemento.no og mikrosement på det varmeste. Lykke til :)
Mona Gryting
Mona Gryting
2020-12-10
Jeg er så glad for at vi valgte cemento.no da vi skulle pusse opp badet vårt. Fantastisk service og veldig god informasjon og oppfølging før vi skulle sette i gang. Har også fått raskt svar når jeg lurte på ting underveis i prosessen. Microsementen var lett å jobbe med og jeg er superfornøyd med resultatet. Vi valgte fargen Piedra de lago på veggene og den eksisterende benkeplata. Ble så gira at jeg tok en runde på benkeplata og øya på kjøkkenet også! Her er noen bilder av kjøkken og bad før og etter. Anbefaler Cemento.no på det varmeste og ble nesten litt forelsket i produktet!!
Thomas Haugen
Thomas Haugen
2020-12-03
Veldig glad jeg valgte Cemento.no som forhandler til min microsement. Produktene var fantastisk enkle å jobbe med, selv for ufaglærte. Kundeservice var upåklagelig da jeg fikk god hjelp under hele prosessen. Nå har gulvet i gangen fått microsement, badet blir neste prosjekt. Der skal det legges på både gulv og vegg.
Ronja
Ronja
2020-11-22
For det første er det utrulig god service, får god hjelp til alle døgnets tider. Produktene vi bestilte var gode å jobbe med, selv for uerfarne hobbysnikkere. Fargen blei veldig fin! Her er bilder før og etter sement. Vi brukte fargen "selenita" i medium. Kjempefornøyd!
Nina Fodstad Skumsrud
Nina Fodstad Skumsrud
2020-05-15
Rask, effektiv og ikke minst supert resultat!
Handlekurv
Skroll til toppen