Om Cemento

Bli kjent med Cemento mikrosement

Om oss

Etter flere års arbeid med forskjellige typer mikrosement har vi nå funnet en produsent som er overlegen alle andre hva kommer til kvalitet og holdbarhet. CEMHER – Høyteknologisk mikrosement fra Valencia.

Vår bestselger er den vannavstøtende og ferdigmiksede mikrosementen, Microne. Den er ekstremt brukervennlig og nærmest garanterer et fint og jevnt resultat. Hos oss får du den ferdig levert i ønsket farge.

Vårt fremste mål er å få fornøyde kunder som igjen kan referere oss til andre, venner og kjente.

Vi gjør gjerne alt i forbindelse med deres oppussing av bad. Gjennom gode samarbeidspartnere har vi mulighet til å gjøre alt innen rørlegging og elektro. 

Vi har solid erfaring med mikrosement og med oss kan du som kunde være 100% trygg på at du får den beste kvaliteten, både på materiale og utførelse.

Hvorfor velge oss

Vi i Cemento ønsker å revolusjonere opplevelsen av å være kunde.
Som kunde av oss skal du oppleve service i verdensklasse som langt overgår våre konkurrenter. Så langt har vi lykkes bra med dette, men vi vil stadig utvikle oss og verktøy som skal få deg som kunde til å føle deg særdeles godt ivaretatt.

Vårt klare mål er å dele vår spesialkunnskap innenfor mikrosement med våre kunder, enten du velger å gjøre det selv, overlater jobben til oss, eller en av våre samarbeidspartnere.

Kjøper du mikrosement av oss så står du ikke på bar bakke etter at du har kjøpt og mottatt mikrosementen. Gjennom våre instruksjonsvideoer og førsteklasses kundeservice på telefon, e-post, sms og sosiale medier, vil du alltid få svar på det du eventuelt måtte lure på underveis.
Det samme gjelder dersom du overlater jobben til oss – du er alltid 100% trygg på at resultatet blir akkurat slik du har drømt om.

Mikrosement i butikklokalet

Our Expert Team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short, attractive.

Juan George​

Vice President

Sean Hart

Project Leader

Emma Kelly

Creative Director

Hos oss får du kun den beste mikrosementen til ditt prosjekt.

Snakk med oss, eller besøk vårt showroom på Bekkestua i Bærum.

Handlekurv
Rull til toppen