https://www.cemento.no/

Hva koster det å fornye et bad?

Mikrosement-pa-badet-er-forutsigbart-1536x862

De fleste som skal gjøre et prosjekt i boligen, slik som å fornye overflatene på et bad, vil trolig vite mest mulig om hva sluttregningen kommer til å ende på. Det er imidlertid ganske vanskelig å ta rede på i mange tilfeller.

Det henger både sammen med at du ofte ikke er god nok til å beregne hvor mye materialer og utstyr du faktisk trenger, samt at det ofte dukker opp utforutsette utfordringer eller endringer som gjør at du må legge enda noen kroner i prosjektet. Jo mer kompliserte prosjekter du setter i gang, jo vanskeligere er det som regel å estimere totalkostnadene.

Stålkontroll på kostnadene med mikrosement på badet

Ønsker du å freshe opp badet med mikrosement har vi derimot gode nyheter, i alle fall hvis du velger å gjøre det med mikrosementen Microne fra Cemento. Vårt mål er nemlig å gjøre mikrosement enkelt på alle måter. For det første har vi laget 5 ferdigprisede pakker som inneholder alle produktene du trenger for å gjøre jobben. Her får du både primer, mikrosement-base, ferdigblandet mikrosement i fargen du ønsker og sealer/lakk. De fem pakkene inneholder ulike mengder produkt og passer til ulike romstørrelser:

Så det du du trenger å gjøre for å vite hvor mye prosjektet kommer til å koste er egentlig bare å måle å måle arealet på badet, velge riktig pakke og bestille produktene. Det eneste du trenger i tillegg er verktøyet for å gjøre jobben, men dette er noe mange har fra før av.

Svært enkelt å jobbe med mikrosement

 

Den andre fordelen med Microne er at den er veldig enkel å jobbe med. Andre typer mikrosement krever ofte mye erfaring og riktig håndlag, men med våre produkter kan alle som har sparklet litt få til et svært pent sluttresultat. Så lenge du leser vår lettfattelige bruksanvisning, får du dette til uten problemer og løper dermed liten risiko for å bruke mer penger på ekstra produkter slik at du skal komme i mål.

Microne-mikrosement tørker dessuten såpass raskt at du kan gjøre jobben vesentlig raskere enn med tradisjonell mikrosement. Du kan faktisk gjøre hele jobben på to dager i stedet for 6-7 dager, som ofte er tilfelle med andre typer. Det kan være svært praktisk hvis du ikke har et bad nummer to å ty til mens jobben pågår. Forsegling av overflaten går også raskere da Microne er svært vannavstøtende i sin opprinnelige form og kun trenger ett lag med forsegling for å bli fullstendig motstandsdyktig overfor vann og andre væsker.

Vi anbefaler også å lese: Slik legger du mikrosement selv

Send din forespørsel

Se våre Gjør det selv-pakker her

Handlekurv
Skroll til toppen