https://www.cemento.no/

Mikrosement til ditt bad

Oppnå eksklusiv eleganse med Mikrosement på ditt bad

Vi ønsker å dele vår ekspertise og lidenskap for mikrosement, det innovative materialet som løfter baderomsdesign til nye høyder. Hos Cemento forstår vi viktigheten av å skape et unikt og stilig baderom, og derfor tilbyr vi markedets ledende mikrosement til konkurransedyktige priser. Utforsk fordelene og potensialet mikrosement har for ditt baderomsprosjekt.

Hva er Mikrosement?

Mikrosement, også kjent som mikrobetong, er et allsidig og moderne materiale som gir deg muligheten til å skape et nåtidig og stilrent utseende i ditt baderom. Den er sammensatt av sement, polymerer og mineraler, og gir et jevnt og holdbart belegg som passer perfekt for vegger, gulv og til og med benkeplater.

Fordeler med Mikrosement

  • Eksklusivt utseende: Med mikrosement kan du oppnå et elegant og eksklusivt utseende som skiller seg ut. Den glatte overflaten gir et moderne preg og etterlater et varig inntrykk.
  • Vanntett og lett å rengjøre: Mikrosement er naturlig vanntett, noe som gjør det ideelt for baderom. Renhold blir en lek, og du kan nyte et vakkert bad uten bekymringer.
  • Holdbart og slitesterkt: Vår mikrosement er av høy kvalitet, og dens holdbarhet sikrer et langvarig resultat. Det tåler daglig slitasje og bevarer sitt estetiske utseende over tid.
  • Over 40 ulike farger: Vi har over 40 ulike farger til mikrosementen. Vi blander mikrosementen ferdig i den fargen du ønsker. Dersom du har en unik RAL farge, kan vi også blande farger kun for deg. 

Pris på mikrosement til bad

Cemento har markedsledende priser på en markedsledende mikrosement. Våre tilbudspriser på mikrosement starter fra ca 725 kr pr kvadrat om du ønsker å legge mikrosement selv. Dersom det er ønskelig at vi utfører arbeidet, kan vi gi deg en konkret pris for ditt prosjekt ved at du tar kontakt med oss. Ønsker å kjøpe ferdige pakker av oss, kan du kjøpe våre ferdige pakker fra kun kr 5.990,-. Pakken inneholder mikrobase, ferdigblandet farge etter dine ønsker, primer og topcoating som bidrar til at overflaten blir vanntett. NB! Det er viktig å ikke forveksle vanntett mikrosement med membran.

Hvordan påføre mikrosement?
–Se vår steg for steg video

For å hjelpe deg med å realisere ditt drømmebaderom, tilbyr vi en enkel guide for påføring av mikrosement. Følg trinnene nøye for å oppnå det optimale resultatet.

Kjøpsveiledning av mikrosement

Velg riktig farge og tekstur

Cemento tilbyr et bredt utvalg av farger og teksturer, slik at du kan skreddersy mikrosementen etter dine personlige preferanser og baderomsdesign.

Prisgunstig kvalitet

Vi forstår viktigheten av et budsjett. Våre priser er konkurransedyktige, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Cemento gir deg overlegen mikrosement til rimelige priser.

Kundetilfredshet

Vår dedikerte kundeservice er alltid tilgjengelig for å besvare spørsmål og veilede deg gjennom prosessen. Vi er opptatt av din tilfredshet og baderomserfaring.

Oppsummering

Skap et baderom av luksus og stil med Cementos markedsledende mikrosement. Utforsk de mange fordelene, følg vår enkle påføringsguide, og realiser ditt drømmebaderom uten kompromiss. Velg Cemento for eksklusiv eleganse til fornuftige priser.

hva-er-mikrosement

Eksempler av ferdiglagt mikrosement på bad

Eksemplene nedenfor viser inspirasjonsbilder hvor mikrosement er lagt på badet:

Cemento Mikrosement
- når kun det beste er godt nok!

Vi har testet alle mikrosement tilgjengelig på markedet. I jakten på perfeksjon falt valget på det vi opplevde var den beste mikrosementen. Dermed har vi gjort valget enkelt for deg ved å tilby deg CEMHER mikrosement fra Valencia.

Handlekurv
Skroll til toppen