https://www.cemento.no/

Det enkle er det beste – også når det gjelder mikrosement

cemento-bad-det-enkle-er-det-beste

De siste årene har mikrosement blitt utrolig populært blant norske boligeiere – det skyldes blant annet at produktet er svært anvendelig og kan brukes på de fleste overflater i husets rom. Dessuten legges det i svært tynne lag og bygger derfor minimalt. Dermed er det er godt egnet til både oppussing, rehabilitering og nye prosjekter.

Hvis du har gjort noen søk på nettet, vil du imidlertid fort finne ut at det finnes et hav av muligheter og valg når det kommer til stiler, farger, overflate osv. Det er i utgangspunktet en god ting, men ulempen er at det som regel kreves en del forståelse og kompetanse for å kunne velge mellom de ulike variantene. Det er en kompetanse den gjengse boligeiere som regel ikke har.

Hos Cemento gjør vi det på en litt annen måte. I stedet for å tilby deg som kunde masse valgmuligheter, har vi valgt å gjøre det såre enkelt. I vårt sortiment finner du derfor kun mikrosement med medium korningsgrad. Med medium korningsgrad får du nemlig en mikrosement som gir det peneste sluttresultatet og som både kan brukes til gulv og vegg. Dermed trenger du ikke kjøpe flere typer dersom du både skal bruke den på vegger og gulv, og du sitter trolig igjen med mindre rester når prosjektet er ferdig. Slikt er det penger å spare på.

Når du kjøper mikrosement hos Cemento, er det egentlig bare to valg du trenger å ta:

  • Hvilken farge du vil ha – der du kan velge mellom ca. 40 farger fra vårt fargekart
  • Hvilken finish du vil ha – der du kan velge mellom matt, halvblank og blank overflate
Mikrosement-rett-på-flis-på-badet

Cemento fører markedets mest brukervennlige mikrosement, som også kan brukes på gulv og i våtsoner. Vår mikrosement leveres ferdig mikset i ønsket farge.

Sparer deg for frustrasjon og tid

Selve mikrosementen du får kjøpt hos oss, er også med på å gjøre mikrosement vesentlig enklere. For det første er den ferdigblandet med ønsket farge i bøtten, slik at du ikke trenger å blande den selv. Det høres kanskje litt rart ut, men mange feiler faktisk med blandingsforhold mellom pulver, vann og fargepigmenter. Det kan fort bli en dyrekjøpt erfaring.

Vi gjør det også enkelt for deg ved at vi selger ferdige pakker der alle nødvendige produkter inngår. Det eneste du trenger å handle utenom er verktøy, så sant du ikke har det fra før av. Alle pakkene inneholder primer, mikrosement-base (blandes med vann), ferdigblandet mikrosement i fargen du ønsker og sealer/lakk, men det er forskjell på mengden produkt i dem. Den minste pakken er nok til å dekke et areal på 4-5m2, den mellomste dekker 16 – 20 m2 og den største dekker 35 – 40 m2. Trenger du mer enn dette, er det bare å ta kontakt med oss.

For det andre er vår mikrosement svært enkel å jobbe med. Hos oss får du nemlig høyteknologisk CEMHER-mikrosement fra Valencia, som ikke stiller like store krav til den som skal utføre arbeidet som mange andre typer mikrosement gjør. Hvis du har litt erfaring med å sparkle, får du til et godt sluttresultat ved å bruke CEMHER. Er du litt hardhendt med verktøyet når på påfører eller dersom du sliper litt hardt etter tørking, risikerer du blant annet ikke skjolder og flekker på samme måte som med en del andre typer mikrosement.

Med CEMHER kan du dessuten jobbe vesentlig raskere. Det skyldes at den tørker såpass raskt at det faktisk er mulig å bygge opp alle de fire lagene som kreves i løpet av én dag. Med mange andre produkter må du vente opptil ett døgn mellom hvert lag, så med CEMHER er det store muligheter for tidsbesparelser. Det kan for eksempel være gull verdt dersom du skal friske opp gulv eller vegger på badet, og ikke har et bad nummer to som kan brukes mens prosjektet pågår. Det er ikke dermed sagt at du skal prøve deg på fire lag samme dag hvis du skal legge mikrosement for første gang, men muligheten finnes.

Når det kommer til forsegling av overflaten, er det også tid å spare ved å bruke CEMHER. Der tradisjonell mikrosement krever to lag med porefyller og to lag med polyuretanlakk for at overflaten skal bli motstandsdyktig overfor vann og andre typer væsker, er det kun nødvendig med ett lag når du bruker CEMHER. Det skyldes at denne typen mikrosement er svært vannavstøtende i utgangspunktet.

Send din forespørsel

Se våre Gjør det selv-pakker her

Handlekurv
Skroll til toppen