Referanser

  5 star review  Benyttet cemento sitt system for å legge mikrosement selv uten tidligere erfaring. Tips og triks i forkant og underveis var til stor hjelp og de var veldig behjelpelige gjennom hele prosessen. Veldig fornøyd. Tok litt mer tid å legge enn jeg regnet med på forhånd. Anbefales!

  thumb Olav Nymoen
  7/31/2021

  5 star review  Vi er veldig fornøyd med cemento sin mikro sement, også over råd og tips vi fikk underveis, anbefaler å handle her.

  thumb Anne-Lill Turøy
  3/13/2021

  5 star review  Hadde lenge tenkt på å pusse opp vårt gjestebad da vi kom over Cemento.no. Vi gikk for en av pakkene og brukte 4 dager på jobben. Rask levering, meget gode produkter og god service fra Cemento. Vi sjekket med flere plasser og Cemento var meget konkurransedyktige på pris!! Totalprisen på vårt bad med ny dusj, lampe og mikrosement kom seg på 13 000,-. Vi er utrolig fornøyde med valget vi tok og hva man kan få til med produktene til Cemento. Alternativet hadde vært å bygge nytt bad til 200 000, vi har fått nytt bad til 13 000! Jeg gjorde jobben selv, er ikke håndverker, men har tatt i en sparkelspade før. Anbefaler Cemento.no og mikrosement på det varmeste. Lykke til 🙂

  thumb Kenneth Marcelius
  2/28/2021

  5 star review  Jeg er så glad for at vi valgte cemento.no da vi skulle pusse opp badet vårt. Fantastisk service og veldig god informasjon og oppfølging før vi skulle sette i gang. Har også fått raskt svar når jeg lurte på ting underveis i prosessen. Microsementen var lett å jobbe med og jeg er superfornøyd med resultatet. Vi valgte fargen Piedra de lago på veggene og den eksisterende benkeplata. Ble så gira at jeg tok en runde på benkeplata og øya på kjøkkenet også! Her er noen bilder av kjøkken og bad før og etter. Anbefaler Cemento.no på det varmeste og ble nesten litt forelsket i produktet!!

  thumb Mona Gryting
  12/10/2020

  5 star review  Veldig glad jeg valgte Cemento.no som forhandler til min microsement. Produktene var fantastisk enkle å jobbe med, selv for ufaglærte. Kundeservice var upåklagelig da jeg fikk god hjelp under hele prosessen. Nå har gulvet i gangen fått microsement, badet blir neste prosjekt. Der skal det legges på både gulv og vegg.

  thumb Thomas Haugen
  12/03/2020

  5 star review  For det første er det utrulig god service, får god hjelp til alle døgnets tider. Produktene vi bestilte var gode å jobbe med, selv for uerfarne hobbysnikkere. Fargen blei veldig fin! Her er bilder før og etter sement. Vi brukte fargen «selenita» i medium. Kjempefornøyd!

  thumb Ronja
  11/22/2020